Azt már régen tudtam, hogy ehhez az egyik legjobb út a gasztronómia lesz, így amikor találkoztam idehaza a minőségi kávékkal és persze Ádival, akkor nem volt nehéz összerakni a képet. Az üzleti életben lehetetlen kizárólag olyan emberekkel, partnerekkel együtt dolgozni...
Felismertem, hogy többet akarok adni a vendégeknek egy csésze kávén túl, nekem ez a vendéglátás. Dani az egyik törzsvendégem volt és így egy idő után barátokká is váltunk. Majd jött az ötlet, amely hasonló gondolatok és érzések mentén hívta életre...
Számomra a vendéglátás több, mint egyszerű munka, vagy szépen tálalt és finom ételek-italok párosítása. A szenvedélyem ez az életstílus, hiszen folyamatosan történik valami új és váratlan. A pörgés, az emberek és a gépek zaja talán még a kávénál is több...
A kávéval való kapcsolatom lassan már négy éve töretlenül tart. "Számomra a kávé többet jelent egy reggeli italnál, nagyon sok kedves barátomat köszönhetem neki." Boldoggá tesz a gondolat, hogy másoknak - egyre többeknek - nem csak a napi koffeinről szól...