Már majdnem 20 éve megvolt az üzlethelyiség, ami hol nemzetközi újságos, hol pedig pékség volt. 2020-ban úgy gondoltuk, hogy ideje megvalósítani álmainkat, de persze jött a pandémia.
A covid alatt megvolt a romantikája az üres üzletben való ultizással egybekötött tervezésnek, de egy idő után rájöttünk, hogy szakmai segítséget kell igénybe vennünk, hogy egy, a minőségben meg nem alkuvó helyet, „szerelem-projektet” nyithassunk, ahol mi is szívesen töltünk időt.
Egy üzleti találkozón tévedtünk be az „ős-Ohanába”, ahol először nem is a világ legfinomabb kávéja, hanem maga a kávégép és a környezet fogott meg bennünket.
A fiúk, Ádám és Dani koncepciója teljesen megegyezett azzal, amiről a borozgatós/ultizós estéken beszéltünk.
Szerencsére ők is örömmel ültek egy asztalhoz velünk és a „franchise-gazdáinkká” váltak.
Egy év tervezés és megvalósítás után, 2024 Július 15-én megnyitottuk az 'Ohana Kálvint.
Pénzt, paripát, fegyvert nem sajnáltunk a megvalósításkor és Ádám/Győző páros szaktudásával és elhivatottságával kiegészítve, azt gondoljuk, hogy mi mindent megtettünk, hogy Budapest egyik legjobb kávézója legyen a helyből.
Garda Péter | Kóbor György, tukajdonosok